Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Rólunk


Üdvözöllek oldalamon!

RAB ÁGI VAGYOK, GYÓGY-, ÉS SPORTMASSZŐR.

Mogyoródon élek a családommal. Miután elvégeztem a másfél évig tartó gyógymasszőr képzést, és elkezdtem masszírozni, kis idő elteltével kezdtem látni, hogy amit ott tanultam az csupán a jéghegy csúcsa....Hivatásom gyakorlása közben összefüggéseket kezdtem látni, érezni a testünket illetően...a működésünkkel kapcsolatban:) Ami sok esetben először csak rejtély, de addig nem nyugszom, míg ki nem derítem ezen kis apró rejtélyeket, melyek nap mint nap szembejönnek Velem.....

Minden ember más...és ez ebben a csodálatos!!! Minden nap egy új rejtélyt hordoz magában:) Testünk egy csodálatosan működő rendszer, és amint hibaüzenetet kap, azonnal kompenzálni kezd...hol csontkinövéssel, hol sokkal komolyabb problémával jelez Nekünk..Nem magát a jelet kell orvosolni, hanem meg kell vizsgálnunk az okokat is.Sokszor egy helytelen mozgásforma okozza a problémát, de az is előfordul, hogy a lelkünk produkálja a tüneteket...!Erről részletesen írok a blogomban is, ajánlom figyelmedbe.

A masszázs sokkal több annál, minthogy a szokásos dolgokat írjam, mint pl. .."A masszázs, egy pihentető, testet lelket fölfrissítő......"Nem ,ilyet nem írnék szívesen...mert a masszázs, ennél sokkal csodálatosabb.. Nem csodaszer, mert nem mulasztja el a gerincsérvet, és az arthrosist sem.

A masszázs, sok esetben segít megelőzni számos problémát, ezért ajánlatos látogatni, már akkor, mielőtt a problémák elkezdődnek. A blogomban írok erről is többet között.. Hogyan hat a kötőszövetre, az izmokra.. Amikor baj van..., nos akkor föllazítja a kímélő testtartás következtében föllépő merev izmokat, életet lehel fáradt, kiszáradt, összetapadt kötőszövetünkbe, és igen... lelassítja, vagy stagnálja az adott problémát..kis időre megszünteti a fájdalmas testrészt. A rendszeres masszázskezelés hatékonyabban segít az adott problémán. Ajánlatos havonta egy alkalommal igénybe venni egy teljes testmasszázst.

 • MIRE SZÁMÍTHATSZ HA ELLÁTOGATSZ HOZZÁM?
 • Elsőként kikérdezlek a korábbi problémáidról, törések, életmód, sport, munka-ez fontos információkat jelent a számomra.
 • A beszélgetés során már elkezdődik az állapotfelmérés, sok önkéntelen mozdulat, árulkodó lehet Számomra.
 • Megbeszéljük, hogy milyen erősséggel masszírozzalak, ez fontos!
 • Kiemelt figyelmet fordítok a lábakra, az ülőgumóra, a fenékre-a fenékmasszázs  Számomra nem tabu!! A forgók, fenék, nagyon jó hatással van a csípőproblémákkal küzdő Embereknek, az ülőmunkát végző, derékfájással küzdő Kedves Vendégeimnek is. Aki csípőproblémával küzd, jó helyen jár!!!!!
 • Ágyékmasszázs - ez nem erotikus masszázs:) - de sok sportnál, sajnos gyakori az ágyék meghúzódása, így sportmasszőrként Nekem ezt illik kezelni, és figyelembe venni. Sokaknál ez tabunak számít, és kényes terület, de véleményem szerint ez a testrész is Hozzánk tartozik!
 • Alapos hát, lapocka, kézmasszázs mellett  kiemelt figyelmet fordítok a nyakra is. 
 • Sportmasszázs esetén, több nyújtó fogást teszek bele a kezelésbe, és aprólékosabb figyelmet fordítok  bizonyos területekre, főként oda, amely a sporttal függ össze.
 • Combok, lábfej előröl következik. Mindenkinél akinél vizesedést látok, intermittálást végzek.
 • Köpölyözés
 • Ha irodai munkát végzel Én vagyok a Te embered:) mert az úlömunka a derekad teszi tönkre a gyakori egérhasználat pedig a kéztő alagút szindróma kialakulását segíti elő. Mindkét ártalmat kiemelt figyelemmel kezelem.
 • HAMAROSAN JÖN!!!!!KINEZIOLÓGIA-októbertől Kineziológiai oldásra lehet bejelentkezni!!!Már jelenleg is alkalmazom a módszereit ,mely remekül működik a masszázzsal, és nagyon hatásos stressz ellen.

Megkérek Minden kedves jelentkezőt, hogy komoly szándék esetén jelentkezzen. EROTIKUS SZOLGÁLTATÁST NEM VÁLLALOK, KÉREM AKINEK ILYEN SZÁNDÉKAI VANNAK NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT!

© 2018.A GYÓGYMASSZŐR!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!