Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Rólunk

Üdvözöllek oldalamon, Ági vagyok:)

Végzettségemet tekintve Gyógy, és Sportmasszőr, Dorn terapeuta.

A XV. kerületben várlak egyszemélyes kis szalonomban, ahol zuhanyzási lehetőséged van a kezelés előtt, és után is.

 Bemutatkozásom ott  kezdeném, hogy a masszázs - mely  ahogy a  hivatásommá ,úgy a szenvedélyemmé is vált- örökös tudásvággyal táplálja ismereteimet:)

Folyamatosan képzem Magam, így évről-évre új, és új módszereket sajátítok el, melyek természetesen beépülnek a kezelésbe,ezáltal hatékonyabbá válik ...

Mitől lesz egy masszázs hatékony?

A lényege az, hogy aki végzi, szívből, szakértelemmel, végezze a kezelést, így olyan rezgéseket ad át, melyek feltöltenek energiával, megnyugtatnak...

Ettől úgy érzed majd Magad, mintha egy többórás, mély álomból ébredtél volna fel, lelkileg, és testileg is feltöltődsz. Az első változást akkor érzékeled, amikor fel tudsz kelni a masszázságyamról...:), és hiányérzeted támad....nincs fájdalom,és csak megszokásból nyögdécselsz, majd ráébredsz, hogy már nincs miért...egyszerűen megszűnt az ok, a fájdalom, mely évek óta útitársad volt jóban, rosszban:)

Mi történik első alkalommal?

Ez a kérdés azért fontos, mert fura lehet számodra, hogy elmész egy masszőrhöz, mert "itt fáj, ott fáj"-aztán első alkalommal jól kifaggatnak.Joggal kérdezheted, hogy miért...? Nagyon fontos, az anamnézis felvétele!

A következő kérdésekre készülhetsz:

 1. Szedsz e valamilyen gyógyszert rendszeresen? pl. vérhigító
 2. Volt vagy van e valamilyen krónikus betegséged?

 3. Volt e az elmúlt években daganatos megbetegedésed?(Mikor?)

 4. Volt e törésed, ficamod, egyéb traumás sérülésed...?

 5. Megállapítottak e valamilyen degeneratív gerinc, vagy egyéb izületi megbetegedést, volt e műtét?(ha megtisztelnél a rtg. vagy mr. lelettel, azt megköszönöm:), természetesen nem kötelező!

Ezen kívül figyelem a tartásod, a járásod, a testbeszéded:)

Mikor nem ajánlott a masszázsterápia?

 • Gyulladásos állapot
 • Aki korábban tumoros megbetegedéssel küzdött, sajnos a tünetmentességet követő 2 évben nem masszírozható! Ezt sokan cáfolják, de annyi a magyarázata, hogy a masszázs gyorsítja a nyirokkeringést, és  az áttétek sajnos így  módon alakulnak ki..

 • Megfázás, láz

 • Terhesség első, illetve utolsó három hónapja- ha nem veszed zokon, Nálam a terhesség egész időszaka, így amennyiben késik a menstruációd, kérlek várd ki a végét, és ha megbizonyosodtál róla, hogy nem vagy terhes, csak akkor jelentkezz be!Az első három hónapban végzett masszázs, VETÉLÉST OKOZ!

 • Menstruáció első három napja

 • Bőrbetegségeknél, melyek nyílt sebbel járnak

 • Daganatos megbetegedések esetén

 • Ez nem fontoskodás, hanem a Te érdeked, ugyanis bár nagyon kellemes egy masszázs, mégis beavatkozás a szervezet egészébe, hat a véredényekre, az energiafolyamatokra, a meridiánokra, és meg sorolhatnám....:)

Masszázs szeánsz:

Egy igazi csemege a masszázsok között, ugyanis célja, a teljes ellazulás, ezért ez a masszázs 2 órán át tart. Aromaterápiás illatkompoziciókkal, meleg olajjal, igény szerint mézes citromos testradírozással, Breuss masszázzsal!!

Nyomd meg azt a pause-t, és ennél a kezelésnél valóban minden a nyugalmadat szolgálja!!

Az alábbiakban egy rövid ismertetőt olvashatsz a kezeléseimről:

Dorn terápia, Breuss masszázs:

 A test, és a lélek egyensúlyára épülő gyengéd, de mégis hatékony, effektív, sokrétű terápia. Egy kezelés alatt kifejti hatását az izmokra, izompólyára, izületekre, meridiánokra, belső szervekre, pszichés működésre, a központi, és perifériás idegrendszerre, a test energetikai, regenerációs folyamataira

Idézem az Instruktorom szavait, miszerint:

"..fájdalomtól meggyötörten lépsz be a rendelőbe, és megkönnyebbülten, fájdalommentesen távozol..."

A Breuss masszázs, a kezeléshez jár, tulajdonképpen önálló kezelésként is megállja a helyét, ahogy elérhető is Nálam, de remekül kiegészíti egymást a Dorn terápiával. Porckorongmasszázs, mely regenerálja a porckorongot, és a kezelés alatt lazítja egyben a paravertebrális , azaz gerinc melletti mélyen fekvő izomcsoportot, kezeli a meridiánokat, , illetve lazít, nyugtat a különleges orbáncfűolajjal végzett masszázs.

Fontos tudnivalók: A kezelés előtt egy nappal, Tilos, fájdalomcsillapító gyógyszer szájon, intravénásan, vagy más módon való alkalmazása. A kezelést nem kezdem el, amennyiben ezt nem tartja be a Kedves Vendég:), A kezelés utóhatásaként várható fáradságérzés, Izomfeszülés, véraláfutás(különösen érzékeny, erre hajlamos bőr esetén), A kezelés után 2-3 napig nem ajánlott egyoldalú terheléssel járó fizikai megterhelés végzése. pl.kerékpározás

Gyógymasszázs:

Svédmasszázs fogásait alkalmazva, a masszázsba beépítve Különféle mozgásszervi panaszok esetén, célzottan a probléma megszüntetésére irányuló masszázsterápia, beépülve a svédmasszázs folyamatába.Mely történhet egész testen, vagy különféle testrészen pl. nyak-vállöv, lumbogluteális régió.

A masszázs közben, vagy utána tanácsadás, észrevételeim megbeszélése. Tornagyakorlatok bemutatása, közös elvégzése. 


Sportmasszázs:

Sportolók részére, izomláz, megerőltetés esetén. Edzés előtti, bemelegítő masszázs, vagy edzés után, kis lazítás..:)

Fejmasszázs:

Fejfájás esetén alkalmazom. Megközelítőleg félórás kezelés, (bár erre  is vonatkozik, az "addig tart, míg kész nem vagyunk elvem"-:)lazítom az arc, a homlok, fejtető, tarkó területét. Az izom ín átmenetnél, nyomással lazítom a fej izmait, illetve masszázsfogásokat alkalmazok, melyek változó erősségűek, illetve intenzitásúak.

Hogyan hat?

Az arcon, a tarkó területén illetőleg a fejtetőn található ínsapka (galea aponeurotica), bizonyos hatásokra,(légköri nyomásváltozás-front, tartós stressz, hosszabb időn át tartó kialvatlanság, kimerültség) feszülni kezd, és fejfájást okoz. Mivel ezek az izmok egymáshoz szorosan kapcsolódnak, ezeket az izmokat úgy masszírozom, hogy a feszülés megszűnjön, illetve a vérkeringés élénküljön. Ezáltal jobb lesz a közérzet, és megszűnik a fájdalom.

A fent ismertetett kezeléseket komplex módon alkalmazom. Azaz beleillesztem a masszázs folyamatába, így  válik mindent átfogó  élménnyé.

Szabályaim:

 • Kizárólag, telefonos bejelentkezést tudok elfogadni, egyéb szöveges üzenetet nem!!! (VIBER, SMS, EMAIL)
 • Pontos időpont betartást kérnék annak érdekében, hogy a kezelést minnél alaposabban végezhessem el...ez mindkét fél érdeke:)

 • Amennyiben valami közbejön, kérem szóljon! Nem számolok fel semmit ez esetben, de a minimum, hogy megtisztelj azzal, hogy jelzed felém időben

 • Amennyiben nem veszem föl a telefont ,küldd el sms-ben a  "masszázs"-szót, és maximum egy-két órán belül visszahívlak. Erre azért van szükség, mert masszázs közben nem tudom használni a telefont (ahogy ezzel Téged is megtisztellek majd), így tudom, hogy masszázs ügyben hívsz, és a hívásod számomra prioritást élvez.